Beauty Cart : MAJOR-B - SHEET MASK

Sabtu, Oktober 22, 2016

Hi semua, welcome to my blog, I'm still new in the world of blogging and I harap you all semua dapat support I , so siapa-siapa yang nak follow I tu boleh follow and tiada paksaan okey.
Sebenarnya I beli ini dah lama sangat-sangat dalam hujung bulan ogos itu hari Cuma baru sekarang je nak guna itu pun sebab malas nak guna clay mask yang sedia ada.Kebetulan masa scroll instagram tu Major-b ada buat announcement dia orang ada buat promotion sempena hari Kemerdekaan,dengan harga serendah RM 1 sahaja uolss I ape lagi cepat-cepat lah pergi dekat website major-b.
Tapi biasalah kalau bab-bab offer ni laju je masyarakat kita ni kan termasuklah diri I sendiri pantang Nampak offer terus mata jadi bling-bling  nak tengok apa yang offer J dekat major-b ni kebanyakkan product from Korean tapi tak semua brand lah ada , kalau you all nak tahu brand apa kenalah pergi dekat website major-b ni okey.
Okey ni I beli Tadaaaaa!!!! MASK muka je pun ------

I beli 8pcs mask dan semua ni RM 10 sahaja , belum termasuk postage dan ada I dah pakai/cuba nanti next entry I buat reviews tentang mask ni.

If you interested in purchasing Makeup or Skincare product from Korean, just  go to the website of major-b,happy reading pwetty ..


You Might Also Like

0 ulasan