Wednesday, 23 November 2016

Random : Dinner Semalam

Assalamualaikum..haiiii and good morning ,you all pernah tak dalam dilema nak masak apa setiap hari , tak kira lah breakfast ke lunch ke tau dinner… mesti pernah kan I always like that !!!! Stress okey hahahaha...

Macam semalam tak tahu nak masak dinner apa , Bila sudah keadaan macam tu I akan minta suggestions from my friends dekat group whatsapp , macam-macam lauk juga my friends suggest kan , tapi bahan-bahan pula tak berapa nak ada Adoiiiii…


Last-last my hubby beritahu just ikan goreng + telur masin + sayur kangkung masak belacan , ha betul-betul lauk yang sangat simple , tapi my hubby tambah 2 pinggan makan nasi semalam mungkin jarang makan lauk macam ni kan, walaupun simple tapi amat menyelerakan.

Simple kan 
You all abaikan tissue minyak tu okey….malam nie tak tahu nak masak apa pula.. Tolonggggg

4 comments:

  1. Replies
    1. betul tu, kalau ada sambal belacan mesti lagi best

      Delete
  2. Sedapnya telur masin, lama dah tak beli. Hehe

    ReplyDelete
  3. waaa, hebat. memang selera kalau dengan nasi panas ni :)

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI