Random : Nasi Bungkus - Ras Aman

14:45

Selamat tengahari semua dah lunch ke ? I baru je lepas Lunch tapi biasa lah bila lepas makan mata pun sama naik mengatuk hehehe..




hari ni I makan nasi putih +  ayam masak kicap + rebung tapi I tapau je makan dekat office. Biasa kalau i nak makan masakkan kampung atau lauk pahang memang i akan pergi makan atau beli dekat sini , masakkan dia memang super sedap sangat-sangat...ramai orang makan dekat situ..lagi satu ikan patin pun ada tau..Siapa pergemar ikan patin masak tempoyak atau lauk pahang yang lain boleh datang sini.

Rebung

uollls pulak makan apa je tengahari ni cer komen ......

Address: Lorong Sekilau 23, Taman Aman, 25200 Kuantan, Pahang, MalaysiaPhone: +60 12-984 4600Hours: 
Thursday
8AM–5PM
Friday
8AM–5PM
Saturday
Closed
Sunday
Closed
Monday
8AM–5PM
Tuesday
8AM–5PM
Wednesday
8AM–5PM

You Might Also Like

3 comments