Wednesday, 21 December 2016

Anniversary GiveAway


Comel kan Magnetic Memo Holder dekat atas tu, siapa nak hadiah macam tu cepat-cepat lah join giveaway dari Tengku Sofia.

BLOGLIST JANUARI TAHUN 2017


Berminat nak join boleh klik banner dekat atas .

Thursday, 15 December 2016

Beauty Cart : Watson


Hola lama tak bersiaran sebenarnya lama tak update dalam blog nie,walaupun begitu (ecehhh ayat) I masih melawat blog-blog friends yang lain,jadi silent reader..

Cerita ni dari Rabu lepas lagi baru sekarang terhengeh-hengeh nak buat entry dan baru semalam selongkar plastik barang yang di beli minggu lepas hahahahahaha , hari tu lepas office hour I teman kawan I pergi mall sebab dia ada barang hendak di beli , alang-alang pergi mall singgah lah masuk Watson , hajat nak beli makeup remover dengan cotton pads sebab dah nak habis and the same time usha satu barang ni , cari punya cari akhirnya jumpa lah juga berkat kesabaran.. ea la mana tak nya kalau you all pergi Watson sometime barang dia merata kena cari dari atas ke bawah huhuhu..


Barang yang I cari tu adalah  Naruko Tea Tree Purifying Clay Mask & Cleanser In 1, sebenarnya I dah dengar pasal product naruko nie dah lama dalam 2-3 years ago tapi tak pernah beli atau nak try guna pun sebab time tu jerawat tengah berebut-rebut naik dekat muka nie


Kebetulan salah satu friends dalam facebook ada up photo Naruko Tea Tree dia dah try dan dia kata bagus dan sesuai dengan combination oil skin , I pun ada baca beberapa reviews dari blogger yang buat review tentang Naruko Tea Tree mostly bagi positif feedback,so I nak try lah guna tapi bagi masa dalam 2-3 minggu baru buat reviews okey ke tak okey dengan skin I .
You all boleh beli dekat Watson rm 29 atau guardian tapi I tak sure price berapa , dekat Hermo.my ada jual harga rm 29 tapi belum masuk gst lagi.Okey lah tu sahaja untuk hari ni..bye
 


Tuesday, 13 December 2016

DECEMBER GIVEAWAY by AINUL AQMA


Klik banner siapa yang nak join ~

Thursday, 8 December 2016

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016


You all semua kena join tau GA nie rugi siapa yang tak join tu,hadiah dia super duper Gempakkkk!!! 15-16 pemenang yang di cari..haiishhh tak kan tak nak join kan mana tahu tersangkut ha siapa untung??? You all jugak yang untung,cepat click banner kat atas tu.

My ig : @anzra_beauty
Tag : Unni Anje Cik Nur Mai



365 Days Daily Planner Giveaway by Luqman Zakaria


Sudah lama teringin nak ada satu planner siap usha lagi website-website yang ada jual majority are sold quite expensive -_- , bila tengok ada giveaway berhadiahkan planner terus nak join hehehee.. mana tahu kot-kot hajat tertunai,you all nak join silakan click banner di atas okey.

Wednesday, 7 December 2016

Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina


Sempena hujung tahun ni, Keknil nak buat Christmas Beauty Box Giveaway untuk korang. Harap korang suka dan sudi untuk join giveaway ni. Berikut adalah syarat-syaratnya. ^_^
Hadiah :
1 x cash voucher dari Premier Clinic
1 x beauty box dari The Face Shop
1 x beauty box dari Missha
1 x beauty box dari Premier Clinic
2 x beauty box dari Skinfood

Tarikh Giveaway : 5 Disember - 15 Disember 2016

1. Tulis entry yang bertajuk "Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina"

2. Follow Google +  Anil Wanina

3. Follow IG @anilwanina

4. Follow Twitter @anilwanina

5. Like Page @anilwaninadotcom

6. Copy code di bawah dan paste di ruang html


Menarik kan hadiah-hadiah yang ditawarkan, siapa lah agaknya yang bertuah tu , mungkin you all ke? tau I sendiri, nak dapat hadiah tu mudah je click dekat banner tu lepas tu buat lah entry and jangan lupa ikut syarat-syarat yang dah di tetapkan tu..Good Luck 

Giveaway SAYA NAK KURUS SECARA SIHAT DENGAN PASSION D'TOX!



Sebelum nie pernah baca dalam blog tentang PASSION D'TOX tapi tak ingat blog siapa, siap stalk ig lagi nak tahu lebih lanjut hehehe , btw siapa nak join boleh click banner dekat atas ok,mana tahu rezeki menang , badan I pun perlukan detox… konon hahaa…

Monday, 5 December 2016

31 DAYS CHALLENGE - MELLYACRAYOLA




Ada siapa-siapa nak join tak 31 days challenge by Mellya , I nak join tapi dah lewat 5 hari how?? :P kena maratton lah jawabnya ya dak.. di alu-alu kan siapa sahaja nak join terutama blog yang sentiasa sendu macam blog ni dan yang mana tak ada idea boleh join challenge ni membantu blog anda sentiasa active ~ 

CONTEST #LASTGIFT BY SOFIEADIE



Assalamualaikum  Jom meriahkan lagi contest dari SOFIEADIE

Friday, 2 December 2016

Beauty - Empties Product Skincare / Body Wash And Short Reviews

Hai semua,dekat sini nak share dengan you all body wash dengan skincare product yang I dah habis guna dan some quick review from I lah , if I ada masa I buat full reviews okey.


Body Wash – Larch Lavender (With Soothing Lavender Essential Oil )




Masa mula-mula sampai body wash nie I macam tak boleh terima bau dia sebab bau lavender memang sangat-sangat kuat sampai I pening kepala.Tapi lepas guna I rasa kulit I tak kering dan kulit rasa lembab yang paling penting tak gatal-gatal macam setengah body wash yang I guna rasa gatal, not sure sebab apa mungkin ada ingredients yang tak sesuai dengan kulit I . Bau lavender yang kuat tu bertukar jadi wangi ha weird kan hahaha bau macam perfume tau. Overall I like.

Facial Scrub Bamboo Xfaliator




Love love love sangat dengan toner nie,sangat refreshing I suka bau Ekstrak Orange Fruit , I guna everyday sebelum pakai any skincare product,toner nie juga boleh di guna sebagai prep makeup .. takes off any excess dirt that you may have on your skin after washing,price agak mahal sedikit tetapi berbaloi , nanti I buat full reviews tentang toner yang super BEST nie

Facial Scrub Bamboo Xfaliator




One of my Favourite scrub dan paling lama I guna habis je I repurchase scrub nie tak salah I nie botol yang keempat , setiakan I dengan scrub nie J ,MUST HAVE okey scrub nie amat membantu skin I ,boleh kurangkan masalah jerawat , black/white heads and keluarkan sel-sel kulit mati,kulit akan rasa smooth je lepas guna.Yang mana foundation susah nak lekat you all boleh try guna scrub dulu lepas tu pakai foundation memang senang nak blend.You all akan fall in love bila pertama kali guna memang best.Nanti buat full reviews..

Random : Salam Jumaat


Thursday, 1 December 2016

Random : Breakfast

Hai semua Good Morning ,hujan-hujan macam nie memang sedap sangat kalau makan benda-benda yang panas ,memandangkan sekarang dah masuk musim hujan harap friends semua berhati-hati dekat jalan raya ,jangan bawa laju-laju biar lambat asal selamat..betul tak…


Pagi nie breakfast roti canai dengan tea  tarik J suka sangat makan roti canai dekat kedai mamak nie dia punya kuah kacang dal memang sedap , susah tau nak dapat rasa kacang dal yang sedap dan kena pula dengan tekak nie.Ha Korang breakfast apa pagi nie share lah….



 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI