31 DAYS CHALLENGE - MELLYACRAYOLA

Isnin, Disember 05, 2016




Ada siapa-siapa nak join tak 31 days challenge by Mellya , I nak join tapi dah lewat 5 hari how?? :P kena maratton lah jawabnya ya dak.. di alu-alu kan siapa sahaja nak join terutama blog yang sentiasa sendu macam blog ni dan yang mana tak ada idea boleh join challenge ni membantu blog anda sentiasa active ~ 

You Might Also Like

10 ulasan

  1. Balasan
    1. sebenarnya tak tahu bila nak mula , kebizian yang terlampau :)

      Padam
  2. Selamat bercabaran Anzra, Mai pun nak join ni nanti , heheh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat join jugak dekat mai..chaiiyokk

      Padam
  3. Slmt mncuba. Mek dh try dua kali tp fail hahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha mek,kita pun tak mula pun lagi , masa selalu tak ada nie

      Padam
  4. Nak join juga sbnrnye tp dah tertinggal train to busan jauh sgt dah.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha tahu tak apa Lea,terlanjak ke belakang dah nie

      Padam