31 DAYS CHALLENGE - MELLYACRAYOLA

16:34




Ada siapa-siapa nak join tak 31 days challenge by Mellya , I nak join tapi dah lewat 5 hari how?? :P kena maratton lah jawabnya ya dak.. di alu-alu kan siapa sahaja nak join terutama blog yang sentiasa sendu macam blog ni dan yang mana tak ada idea boleh join challenge ni membantu blog anda sentiasa active ~ 

You Might Also Like

10 comments

  1. Replies
    1. sebenarnya tak tahu bila nak mula , kebizian yang terlampau :)

      Delete
  2. Selamat bercabaran Anzra, Mai pun nak join ni nanti , heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat join jugak dekat mai..chaiiyokk

      Delete
  3. Slmt mncuba. Mek dh try dua kali tp fail hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mek,kita pun tak mula pun lagi , masa selalu tak ada nie

      Delete
  4. Nak join juga sbnrnye tp dah tertinggal train to busan jauh sgt dah.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tahu tak apa Lea,terlanjak ke belakang dah nie

      Delete