Friday, 2 December 2016

Beauty - Empties Product Skincare / Body Wash And Short Reviews

Hai semua,dekat sini nak share dengan you all body wash dengan skincare product yang I dah habis guna dan some quick review from I lah , if I ada masa I buat full reviews okey.


Body Wash – Larch Lavender (With Soothing Lavender Essential Oil )




Masa mula-mula sampai body wash nie I macam tak boleh terima bau dia sebab bau lavender memang sangat-sangat kuat sampai I pening kepala.Tapi lepas guna I rasa kulit I tak kering dan kulit rasa lembab yang paling penting tak gatal-gatal macam setengah body wash yang I guna rasa gatal, not sure sebab apa mungkin ada ingredients yang tak sesuai dengan kulit I . Bau lavender yang kuat tu bertukar jadi wangi ha weird kan hahaha bau macam perfume tau. Overall I like.

Facial Scrub Bamboo Xfaliator




Love love love sangat dengan toner nie,sangat refreshing I suka bau Ekstrak Orange Fruit , I guna everyday sebelum pakai any skincare product,toner nie juga boleh di guna sebagai prep makeup .. takes off any excess dirt that you may have on your skin after washing,price agak mahal sedikit tetapi berbaloi , nanti I buat full reviews tentang toner yang super BEST nie

Facial Scrub Bamboo Xfaliator




One of my Favourite scrub dan paling lama I guna habis je I repurchase scrub nie tak salah I nie botol yang keempat , setiakan I dengan scrub nie J ,MUST HAVE okey scrub nie amat membantu skin I ,boleh kurangkan masalah jerawat , black/white heads and keluarkan sel-sel kulit mati,kulit akan rasa smooth je lepas guna.Yang mana foundation susah nak lekat you all boleh try guna scrub dulu lepas tu pakai foundation memang senang nak blend.You all akan fall in love bila pertama kali guna memang best.Nanti buat full reviews..

5 comments:

  1. Mana nak cari semua barang2 ni awak?

    ReplyDelete
  2. first time tgk.. ada jual kat market ka?

    ReplyDelete
  3. Ni untuk perempuan je ke? Jemput tgk blog sy

    ReplyDelete
  4. Waaa, trtarik dengan toner and scrub tu ! Nanti buat full review ye :)

    ReplyDelete
  5. Larch & Lavender tu beli kat mn? Nmpk best... :D

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI