Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina

Wednesday, December 07, 2016


Sempena hujung tahun ni, Keknil nak buat Christmas Beauty Box Giveaway untuk korang. Harap korang suka dan sudi untuk join giveaway ni. Berikut adalah syarat-syaratnya. ^_^
Hadiah :
1 x cash voucher dari Premier Clinic
1 x beauty box dari The Face Shop
1 x beauty box dari Missha
1 x beauty box dari Premier Clinic
2 x beauty box dari Skinfood

Tarikh Giveaway : 5 Disember - 15 Disember 2016

1. Tulis entry yang bertajuk "Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina"

2. Follow Google +  Anil Wanina

3. Follow IG @anilwanina

4. Follow Twitter @anilwanina

5. Like Page @anilwaninadotcom

6. Copy code di bawah dan paste di ruang html


Menarik kan hadiah-hadiah yang ditawarkan, siapa lah agaknya yang bertuah tu , mungkin you all ke? tau I sendiri, nak dapat hadiah tu mudah je click dekat banner tu lepas tu buat lah entry and jangan lupa ikut syarat-syarat yang dah di tetapkan tu..Good Luck 

You Might Also Like

3 comments