Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina

12:33


Sempena hujung tahun ni, Keknil nak buat Christmas Beauty Box Giveaway untuk korang. Harap korang suka dan sudi untuk join giveaway ni. Berikut adalah syarat-syaratnya. ^_^
Hadiah :
1 x cash voucher dari Premier Clinic
1 x beauty box dari The Face Shop
1 x beauty box dari Missha
1 x beauty box dari Premier Clinic
2 x beauty box dari Skinfood

Tarikh Giveaway : 5 Disember - 15 Disember 2016

1. Tulis entry yang bertajuk "Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina"

2. Follow Google +  Anil Wanina

3. Follow IG @anilwanina

4. Follow Twitter @anilwanina

5. Like Page @anilwaninadotcom

6. Copy code di bawah dan paste di ruang html


Menarik kan hadiah-hadiah yang ditawarkan, siapa lah agaknya yang bertuah tu , mungkin you all ke? tau I sendiri, nak dapat hadiah tu mudah je click dekat banner tu lepas tu buat lah entry and jangan lupa ikut syarat-syarat yang dah di tetapkan tu..Good Luck 

You Might Also Like

3 comments