Tuesday, 31 January 2017

Beauty Cart : Guardian Je ~

Assalamualaikum and haii you all ,buat apa tu ? bersantai-santai sebelum masuk tidur ke? Lambat sikit bersiaran hari nie , internet pun okey malam-malam nie jadi kita on jelah buat entry.

Kalau nak di ikutkan sepatutnya I start kerja 2/2 tapi ntah macam mana tiba-tiba kena kerja pulak sebab mesti kena ada admin seorang dekat office , nasib lah tak ada plan pergi bercuti kemana-mana kalau tak memang tak pergi kerja lah jawabnya ,nasib baik hari nie dengan esok half day je.

Memandangkan hari nie balik awal ambil kesempatan lah cuci-cuci mata dekat mall, bila dah cuci mata tu ada jelah kan benda nak beli isk isk isk mentang-mentang gaji dah keluar kan laju je grab itu ini muhehehe.



Nie jelah sempat I beli jom kita story satu-satu from the left J

1.Cotton Facial Squares – Beli sebab murah RM3 je buat top up stock akan datang boleh macam gituuu

2. Miracle Bio-Essence –  I ada dengar bagus untuk skin sebab tu beli yang travel size punya sebab nak try.

3. Maskara Maybelline – dah lama sangat I tak pakai mascara sebenarnya,selalu beli boleh kira dengan jari je berapa kali pakai last-last masuk angin :P ,sebenarnya malas nak cuci mascara tu.

4. Gentle Skin Cleanser –  pencuci muka yang sedia ada dah nak habis jadi top up cepat-cepat

5. Apple Cider Vinegar 4-in-1 Foaming Clay – I ada satu dari brand nie mint & lemon clay mask tak salah nama dia bagus sangat untuk breakout and oily type, yang nie baru masuk Malaysia kot sebab sebelum tak ada lagi jual,and must try J


Itu jelah I beli,mata I nie pun dah terkebil-kebil mengatuk hakhakhak okeylah jumpa next entry,GOOD NIGHT.


9 comments:

  1. Nak Cetaphil tu boleh? Kita punya hilang pulak taktau kena amik ke sape.. Haha. Sabor jerlaa nak kena beli baru~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha hilang, sapa lah yang ambik tu..kuang asam betul kan hahahahah , dah lah mahal jugak cetaphil nie kalau beli , sabar jelah bukan rezeki ana tu

      Delete
  2. Samalah. Kak ana pun guna Cetaphil tue ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum nie pun memang pakai cleanser nie bagus sangat utk skin terutama yg ada problem skin , sebab dia tak ada buih

      Delete
  3. kwn sy guna cetaphil, dia ckp ok πŸ˜‰

    ReplyDelete
    Replies
    1. nour memang bagus ,kalau ada masalah skin sesuai sangat guna ,

      Delete
  4. mcm best je Apple Cider Vinegar 4-in-1 Foaming Clay tu... i hv lots of pimple, is there would be any side effect , like itchy for instance. btw this is my blog http://mrparanoidwords.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Yang menarik perhatian mataku.. Apple Cider Vinegar tu.. nampak mengancam..

    ReplyDelete
  6. Cetaphil okay eh? Mascara sendayu tinggi best.

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI