Random : YUBISO SHOP

21:00

Hello welcome back to my blog time cuti hari tu tak tahu nak pergi mana last-last adik cakap jom pergi ECM (east coast mall ) dah lama tak pusing-pusing dekat sana katanya,walhal akak dia nie selalu sangat pergi sebab dekat dengan office muhehehe , walaupun dekat tak pusing habis pun ecm tu biasa pergi Aeon , Watson atau quardian je tu pun sebab ada barang nak di beli.

Masa tengah jalan-jalan mata kami tertumpu pada satu kedai iaitu YUBISO I rasa new shop sebab sebelum ni tak pernah Nampak pun kedai ni,masuk-masuk kedai tu blink blink dah mata I nie tengok barang yang dia orang jual.



Dekat sini ada jual bag , body wash,syampoo,skincare pun ada barang-barang makeup pun ada , kuali pun ada macam-macam lah ada dekat kedai nie.Actually  Most of YUBISO products are from Japan, Korea, China, Malaysia dan others country , You all boleh pergi website http://www.yubiso.asia/ boleh baca lagi detail tentang YUBISO nie,sebelum tu jom cuci-cuci mata dulu dengan picture dekat bawah nie J








Tu je sempat ambil gambar , agak susah nak pegang hp sambil belek-belek barang silap hari bulan hp pulak yang tertinggal nanti,beringat sebelum terkena dak giteww …



Okey nie barang yang I beli , sponge blender (Rm 5 ) tambahkan lagi koleksi sedia ada tapi bentuk macam nie tak ada lagi sesuai untuk apply foundation atau loose powder.Mini notebook (Rm 5 ) yang nie I guna untuk buat list bulanan apa yang perlu I bayar every month,listkan barang yang kena beli atau apa-apa jelah I memang suka listkan apa yang I nak beli buat bajet siap-siap dalam tu dan senang nak sumbat dalam handbag.

Angled brush (Rm 5 ) okey nie pun tambahan koleksi and brush dia sangat-sangat soft,jenis brush lain pun ada sesuai sangat untuk beginner harga pun murah.Duo side marked pen and highlite (3 pcs for Rm 5 ) yang nie untuk kegunaan office huhuhu,last sekali tote bag yang sangat cute miut kitten (Rm 10 ) bag nie I beli sebab nak letak bekas makanan dengan botol air , beg yang sebelum  nie dah nazak L so kena lah beli yang baru.



Terasa panjang pulak entry kali nie jangan you all bosan sudah lah erk baca entry kali ini J ,siapa yang tinggal dekat kuantan boleh pergi dekat ECM tingkat 2 berhadapan dengan

NHF (Natural Health Farm ) bertentangan dengan hot & roll .. tak jumpa jugak you all guna waze jelah hakhakhakhak , negeri lain sila google nak tahu outlet yubiso tu dekat mana erk.. Bye sayang sayang semua.... 

You Might Also Like

2 comments

  1. wah bestnya. confirm rambang mata kalau sis pergi sini :)

    ReplyDelete
  2. Yubiso!!! Selalu masuk kedai ni kalau kat ts or nu sentral.. Harga dia tak fixed murah macam daiso but barang dia semua smart2..

    ReplyDelete