Blog Yang Agak Krik Krik Krik .....

Ahad, Februari 19, 2017



Assalamualaikum dan hai semua , tajuk entry kali nie bukan I tuju dekat mana-mana blog erk so mohon jangan touching !! tajuk tu di tujukan untuk blog I sendiri okey ,ha tak ada kena mengena pun dengan hampa semua. Latetly nie memang I perasan dan agak sedar diri jugak lah I sangat jarang post dalam blog nie , boleh di katakan everyday I selalu fikir nak buat entry macam nie nak tulis macam tu,nak buat review ini itu tapi last-last habuk pun tak ada ,hanya bermain dalam fikiran je , tapi tak menaip apa-apa pun..sadis sekali kan..itulah I kalau you all nak tahu hakhakhak…



Dengan lebih tepat lagi I sentiasa cari TIME nak tulis blog ,nak jalan-jalan blog orang lain tapi selalu tak jadi ,ada tu dah siap buka blog kena pangkah balik sebab ada kerja nak buat…eh memang susah betul lah dah macam CEO padahal kuli je muhehehe… kalau siang memang I jarang buka blog sebab kerjakan lagipun tak sempat nak jenguk eh banyak kerja,tapi time lunch hour/waktu rehat I ada buka blog sekejap biasanya I terus pergi ke READING LIST sebab dekat situ semua post-post blogger yang I follow ada dekat situ , I biasa akan baca post secara  RANDOM yang mana menarik di mata I baca dan I akan leave comment lah dekat blog yang I baca tu ,yang lain tu bukan I tak nak baca tau tapi I tak sempat nak baca semua that why I random je baca mana I rasa nak baca I baca lah, kalau dekat rumah pun macam tu, ada masa I buka blog tengok baca post you all blogwalking sana sini if I free .



Walaupun  I jarang post , walaupun orang follow I tak ramai jangan lah cakap I punya blog tak active tau , kecik hati I huh ngada betul kan hehheee.. I pun ada masa macam chipmore jugak jap ada jap tak ada , I pun bukan lah full time blogger tapi I masih berusaha untuk post setiap hari dekat blog nie selalunya FAILLL ea dak , at least dalam seminggu tu ada lah jugak I post walaupun hanya quotes quotes dan quotes…,dari tak ada langsung kan… secara tak langsung you all akan tahu lah blog nie masih active walaupun I tak ada post apa-apa gitew..Okey lah banyak pulak I membebel nanti orang tak suka pulak..nanti ada masa kita jumpa next entry pulak hurmm don’t know bila hakahkahak tapi #siscuba ya ..bye

You Might Also Like

10 ulasan

  1. Teruskan usaha anda! saya pun rasa macam nak jadi chipsmore je ni haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha tapi sy nie terlalu kerap jadi chipsmore

      Padam
  2. Tak apa, janji ada usaha juga untuk blogging. Teruskan usaha anada ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah akan BW dekat blog-blog yang lain jika ada masa terluang

      Padam
  3. part masa tu memang selalu mencemburui kita kekadang tu ..kekadang terlebih masa pun ada jugak..hehe

    BalasPadam
  4. haah kadang2 terfikir nak blogwalking tapi masa je takde

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy pun mana yang dan je pergi singgah.. :)

      Padam