Thursday, 23 February 2017

Random : New Post From Me ~



Hai semua , buat apa tu ? sekarang tengah tak berapa nak busy jadi curi tulang sikit dekat office nie sambil tengok blog ..jangan ada orang office report dekat BOS sudah lah…

Waktu lunch hour jarang keluar pergi makan dekat luar, biasa bawa bekal noreh dari rumah je..tak pun pergi tapau makan dekat office ha ada aircond ..relax-relax dekat office tak yah nak terkejar-kejar.

Tapi tadi kena keluar jugak sebab nak pergi bank cucuk duit , jadi rehat sendirilah.. biasa pergi dalam mall je sebab mesin atm dekat situ jelah yang paling dekat office, yang lain jauh benor nak pergi nya,kena tawaf satu kuantan dulu baru sampai dekat bank.

Sampai-sampai je ramai pulak orang beratur panjang nak pergi mesin atm lain pun sama penuh , cakap dalam hati ramai orang nie mesti ambil duit BRIM hehehe.. jalan-jalan pergi cari aloevera gel sebab muka inflame kena cahaya matahari banyak sangat , tengok harga mak aii mahalnya baik beli dekat hermo.my ada offer lagi…

Teh O ais

Mee Kari



Sementara nak tunggu orang berkurangan dekat mesin atm tu  , I pergi makan dulu dekat aida’s , biasa dekat aida’s I suka makan mee kari je my favorite.. perkena pulak dengan tea o ais perhhh nyaman rasa..15 minit dah siap makan ..pergi balik dalam mall dengan harapan orang dah tak ada beratur panjang…hurmmm hampeh masih ramai , Nampak gaya kena pergi balik kerja nanti,dalam wallet ada 5 hinggit lagi nie , kawan-kawan I dalam blog nie makan apa tengahari ????


4 comments:

  1. Samalah, saya pun suka mee kari dengan teh o ais! memang gabungan yang sesuai betul tu hehehe. Okay tak nak pergi atm lagi la macamni. mesti ramai orang kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi semalam memang ramai mungkin gov dah gaji tambah pulak duit brim dah ada yang dapat..tu ramai orang

      Delete
  2. Haaaa curi tulang yeeeeeeeee... kasitau bosss.. hahahaa...

    ReplyDelete
  3. Kalau saya, saya suka Teh Tarik dan Mee Kolok Sarawak. hihi :D

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI