Dalam Kasut Ada Katak HaHaHa

15:52

Hai uolss dan Assalamulaikum, cerita pagi tadi kebiasaanya setiap kali nak pergi kerja I nie jenis sarung je atau pakai je kasut dah tak ada nak tengok-tengok keadaan kasut tu macam mana , tapi entah macam mana tergerak hati nak ketuk-ketuk kasut tu nak bagi keluar pasir-pasir kecik dekat dalam kasut.Selesai kasut belah kiri pergi belah kanan sekali keluar kepala KATAK .. terus jerit ..tak tahu lah nak nangis ke..nak geli ke.. nak gelak…




Nampak dak katak yang duk menyorok kat dalam kasut tu..kita tolak-tolak kasut tu pun katak tu tak nak keluar..last-last panggil Husband kita minta halau katak tu , I dah sebatu jauhnya…selepas insiden nie hari-hari kena tengok dulu lah kasut tu sebelum pakai kot-kot ada animal lain pulak kannn….

You Might Also Like

14 comments

  1. Hahahaha nasib baik tergerak hati nak check dulu. Kalau main sarung je melompat la jawabnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang menjerit lah jawabnya..satu taman boleh dengar

      Delete
  2. Replies
    1. bukan setakat geli dah...takut katak melompat kearah kita pun ya jugak

      Delete
  3. aduiii!nasib baik tak sarung terus..lepas nih comfirm dah jadi tabiat akan check dulu..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. luqman betul sangat-sangat dah tu sejak peristiwa tu hari-hari check dulu sebelum pakai kasut

      Delete
  4. Caakkkk! Hahahahaha... Haah, seriously sebelum pakai kasut memang kena ketuk ketuk dulu takut ada pape kan. Especially bila kita nak cepat main sarung je. Adoiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa dulu memang main pakai je...tapi sekarang check dulu baru pakai,kena berhati-hati dah risau benda lain pulak yang ada

      Delete
  5. Seram sejuk pula bila byg kan situasi tu. Mau bergema rumah dengan jeritan. 😁😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dah tentu,pagi-pagi kan sunyi lagi orang pun x der bangun lagi kot...hahaa

      Delete
  6. seramla, tapi mujurlah katak je

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpe.. risau jugak buat ye animal lain datang menumpang

      Delete
  7. hehehe katak nak try kasut baru tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha tak tahu lah..mungkin dia singgah berteduh kot he

      Delete