Monday, 20 March 2017

Dalam Kasut Ada Katak HaHaHa

Hai uolss dan Assalamulaikum, cerita pagi tadi kebiasaanya setiap kali nak pergi kerja I nie jenis sarung je atau pakai je kasut dah tak ada nak tengok-tengok keadaan kasut tu macam mana , tapi entah macam mana tergerak hati nak ketuk-ketuk kasut tu nak bagi keluar pasir-pasir kecik dekat dalam kasut.Selesai kasut belah kiri pergi belah kanan sekali keluar kepala KATAK .. terus jerit ..tak tahu lah nak nangis ke..nak geli ke.. nak gelak…




Nampak dak katak yang duk menyorok kat dalam kasut tu..kita tolak-tolak kasut tu pun katak tu tak nak keluar..last-last panggil Husband kita minta halau katak tu , I dah sebatu jauhnya…selepas insiden nie hari-hari kena tengok dulu lah kasut tu sebelum pakai kot-kot ada animal lain pulak kannn….

6 comments:

  1. Hahahaha nasib baik tergerak hati nak check dulu. Kalau main sarung je melompat la jawabnya.

    ReplyDelete
  2. aduiii!nasib baik tak sarung terus..lepas nih comfirm dah jadi tabiat akan check dulu..hehe.

    ReplyDelete
  3. Caakkkk! Hahahahaha... Haah, seriously sebelum pakai kasut memang kena ketuk ketuk dulu takut ada pape kan. Especially bila kita nak cepat main sarung je. Adoiii...

    ReplyDelete
  4. Seram sejuk pula bila byg kan situasi tu. Mau bergema rumah dengan jeritan. 😁😁

    ReplyDelete
  5. seramla, tapi mujurlah katak je

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI