Lunch Makan Nasi Lemak Ikan

14:38

Hai semua selamat tengahari…makan apa lunch hari nie? I makan nasi lemak ikan memang sangat sedap..mesti ada yang cakap aikk tengahari makan nasi lemak ?? ada je kawan-kawan tanya soalan macam tu..pada I tak ada yang pelik pun kalau makan nasi lemak tengahari buta macam nie kan , dekat oldtown tu ada je yang order nasi lemak hahhh ke korang tak pernah pergi kekekeke sebab tu tak tahu huh….

Sebenarnya dari hari tu lagi nak makan nasi lemak ikan nie tapi masa nak beli tu ikan dah habis tak dapat lah makan , so pagi tadi otw nak pergi kerja singgah kedai tu beli nasi lemak , nasib baik ada lepas lah kempunan hari tu kan..harga pun RM 3 je.


masin + tawar +manis+pedas = cukup rasa



Nasi lemak nie my favorite food juga,so I tak kisah makan waktu bila pun janji perut I kenyang sudah lah betul tak..yang mana baru nak makan tu selamat menjamu selera jangan lupa baca bismillah okey nanti tercekik pulak , okey jumpa next entry bye bye bye.

You Might Also Like

5 comments

  1. Lunch tadi makan sambal ikan bilis dengan telur and ikan masin ja. Simple tapi sedapppp hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. janji kenyang adik syed hehee..yg simple tulah yang sedap

      Delete
  2. Alaa kempunan tu dak berjangkit sekarang. Mana mai nak cari ni, tak pernah jumpak pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba mai cari dekat kawasan perumahan mai tu kot-kot ada.. :)

      Delete