Menang Giveaway Uyul Rosli 1st Giveaway

Isnin, April 03, 2017

Assalamualaikum dan hai semua ,Alhamdulillah menang giveaway dari uyul rosli rezeki I dapat 100pcs name card , tak sangka-sangka tapi yang mana tak menang tu tak pe cuba lagi mana tahu rezeki korang pulak kan..

Sebenarnya uyun dah umum pemenang giveaway nie 28/3 hari tu lagi , tapi baru hari nie I bukak blog , mintak maaf sangat-sangat sebab minggu lepas memang bz sangat-sangat nak bukak blog pun tak sempat,sampai tuan giveaway 2x komen dekat blog I , I minta maaf lagi sekali ya.


You Might Also Like

2 ulasan