Monday, 3 April 2017

Menang Giveaway Uyul Rosli 1st Giveaway

Assalamualaikum dan hai semua ,Alhamdulillah menang giveaway dari uyul rosli rezeki I dapat 100pcs name card , tak sangka-sangka tapi yang mana tak menang tu tak pe cuba lagi mana tahu rezeki korang pulak kan..

Sebenarnya uyun dah umum pemenang giveaway nie 28/3 hari tu lagi , tapi baru hari nie I bukak blog , mintak maaf sangat-sangat sebab minggu lepas memang bz sangat-sangat nak bukak blog pun tak sempat,sampai tuan giveaway 2x komen dekat blog I , I minta maaf lagi sekali ya.


2 comments:

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI