Haul : Body Shop 70%

Wednesday, May 03, 2017

Hai semua ,sebenarnya dah lama tak beli barang dari body shop ,kebiasanya iols lalu je dan tengok dari luar je tak masuk pun,last I beli 2 tahun lepas kot minyak wangi I suka white musk botol dia warna purple tu selain dari tu I tak berapa berkenan dengan bauan yang lain.

Baru-baru nie body shop ada buat sales 70% time nie member ajak masuk katanya tengah offer ,biasa lah I nie jenis pantang di ajak , ada pulak geng membeli menjadi-jadi kejadian membeli tu, tapi memang murah betul lah dari harga normal kan , time macam nie orang berebut nak beli.Jom tengok gambar dekat bawah apa I beli.


1.    White Musk Libertine Fragrance Mist – RM 19.50
2.    Honeymania Exfoliating Cream Body Scrub (50ml) – RM 10.20
3.    Itallian Summer Fig Treat (body lotion and shower gel ) – RM 27.50
4.    White Musk Eau De Toillette 30ml Gift Seft – RM 69.30


Nak cerita jugak perfume white musk nie lah gaji pertama I beli tau masa nie pas SPM I terus minta kerja tak ada istilah duduk rumah lama-lama , tapi time nie I beli harga dia RM29.90 percaya tak?? Korang kena percaya memang mula-mula dulu harga dia RM 29.90, lama-lama naik lah 39,49,79 sekarang dah 100++ tu pun jenis Toillette lah yang jenis lagi satu tu mahal sikit, tak tahu lah kenapa body shop sekarang harga dia mahal-mahal mungkin dia ada upgrade formula untuk quality lebih bagus kot.Okey lah uols jumpa next entry penat menaip dah bye.

You Might Also Like

3 comments

  1. Wowww...betul2 murah ni. Smlm baru duk jeling2 jugak, sbb tengok ada promotion sempena Mother's Day. Tp xmasuk pun tengok...dah lama xshopping kat body shop. Hehehe...wajib pergi ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dia buat offer boleh lah beli sebab murah , kalau tak offer mahal lah sikit harganya

      Delete
  2. Dah lama akak x beli product Body Shop

    ReplyDelete