Cuba Aiskrim Cremeria Classically Mint

Rabu, November 08, 2017



Hai semua selamat tengah hari dan selamat menjamu selera dah waktu lunch kan , makan berpada-pada jangan terlalu kenyang nanti susah nak Solat dan mata pun mudah mengantuk.

Cerita lepas lunch tadi selesai je sesi makan-makan,member ajak pergi 7E dia nie kalau seminggu sekali tak jumpa 7E memang tak sah,banyak dah kot dia melabur dekat dalam tu.Kononnya nak makan aiskrim lah sebagai pencuci mulut katanya .



Jadi member i recommend Aiskrim Cremeria dia kata sedap so i ambil lah pasal tak pernah rasa lagi walaupun Aiskrim nie dah berzaman dah ada hakhakhak .. 

Pada i sedap pada kulit coklat tu je , isi dalam i rasa macam ubat gigi hakhakhak sorry ye yang mana-mana tak suka i cakap macam tu , i cuma rasa macam ubat gigi sebenarnya rasa MINT . Ntah lah tak kena dengan tekak tapi kena habiskan jugak lah pasal Mahal bukan murah eh ...No next time 

You Might Also Like

0 ulasan