Skincare & Makeup Empties & Not Finishing

Khamis, Januari 11, 2018


Hai semua , dekat kuantan hari ini hujan dari pagi sampai lah sekarang belum berhenti-henti lagi , harap kejap-kejap lagi surut lah hujan.

Tajuk bukan main omputih tapi tulis dalam bahasa melayu acaner tu..ahhh lantak lah kan hahaha
semalam masa sibuk mengemas bilik,terpandang dekat hujung dinding tu ada kotak ada bakul ada bekas letak barang..Ha dekat situlah i selalu campak bekas-bekas atau botol-botol skincare yang dah habis diguna atau pun segala mak nenek makeup dekat situ jugak , dan dan dan tak kurang jugak produk atau barang makeup yang tak habis diguna.

Bila check-check balik hurmm banyak jugak lah barang dalam tu..Sebenarnya semua tu tak adalah di beli atau di guna selama setahun ya.. tak salah i dari tahun 2016-2017 kot kalau tak silap lah , ada je botol atau bekas dah habis guna i buang..Tapi banyak i tak buang duk simpan dalam kotak/bekas sana lah , simpan buat apa pun tak tahu.





Rasa macam nak buat entri je satu-satu apa yang ada dalam kotak/bekas/bakul tu...tapi mesti ada part-part lah sebab banyak kot alang-alang tu buat review pendek..tapi ada ke orang nak baca...
kalau ada tunggu lah ya..cari masa untuk menaip semua..korang ada tak tabiat macam i tak buang segala jenis botol/bekas skincare atau makeup..

You Might Also Like

8 ulasan

  1. I have the same habit, sayang nak buang.. hahaha

    BalasPadam
  2. Pelbagai jenis dan bentuk botol.. Menarik..

    BalasPadam
  3. Rajinnya simpan. Mai selalu buang je yg habis, haha.

    BalasPadam
  4. sha simpan kotak yang cantik je yang botol biasa biasa buang ja haha buat lah review!!!

    BalasPadam
  5. GV tak pakai makeup tapi GV kadang ada gak lambat buang cam moisturizer muka walaupun dah abis pakai. huhu. Selalunya sebab lupa nak buang. huhu. :)

    BalasPadam
  6. i jenis ue jugak !. simpan buat hrta. last lastt beritmbun. bila buat clearance, mesti bnyk yg buang daripada simpan

    BalasPadam