Lunch 7.2.2018

Rabu, Februari 07, 2018



Selamat tengahari semua.hari nie satu lauk je tomyam ayam , kalau buat tomyam memang i masukkan dua jenis sayur jenis kubis bunga dengan carrot je..sayur lain memang tak letak sebab the end tak makan sayur tu baik tak payah buat masuk kan...

You Might Also Like

6 ulasan

  1. Balasan
    1. nanti boleh buat tomyam raydah..sekali sekala makan pun sedap

      Padam
  2. Sedapnyaa tengok tomyam Anzra. Samalah sayur dalam tomyam..Mai tak suka tomato. tapi kalau letak cendawan pun sedap juga.

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh tak pernah lagi letak cendawan..boleh cuba nie..terima kasih sebab bagi idea

      Padam
  3. ahahahah betol2 tomyam best ada bunge kobis carrot n kalo CT campur cendawan. tapi suka tomym yang homemade je. tomyam kat kedai tak minat =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh sedap ya letak cendawan,next time nak letak cendawan lah, kalau dekat luar tengok atas nasib lah,kalau kena yang sedap2 lah,kalau tak kena tak sedap tu hirup jelah kasi habis pasal bayar pun dah mahal hahaha

      Padam