Skincare Cart February: Guardian

Sabtu, Februari 10, 2018

Ehem..ehem cerita ahad lepas.ya ya tahu nie kalau makanan memang dah basi kan :P tapi sebab hari nie baru idea nak menaip tu ada dan hari nie juga ada banyak masa nak fokus pada blog sendiri ha boleh macam gitu...

1-4 february 2018 Guardian ada buat diskaun kaw-kaw punya untuk barangan skincare , Guardian nie setahu i agak susah sikit nak buat offer macam nie,biasa kalau offer pun ciput je hahaha masih dalam kategori mahal lagi lah kalau nak beli, tapi kali nie dia punya offer buat korang hilang akal..Time nie lah kalau nak beli skincare pun yang ada jual dalam drugstore tu.

Tapi frust jugak i sebab hada labo cepat betul habis ,i nak try cleansing oil yang dalam dia warna kuning tu tapi dah habis lah pulak murah kot RM 34 ++ macam tulah.. NP RM 57.90 tak ke murah tu. Lepas tu cetaphil tak offer sangat hurmm lagi lah frust hahaa.. Boleh scroll gambar dekat bawah apa i beli , harga dia tak tahu sebab resit dah buang.





Alang-alang cotton facial pun dah nak habis dekat rumah tu terus ambil yang nie buy 3 free 1




Kalau hand wash memang i suka beli brand guardian sebab wangi and tangan pun lembut, 3 botol RM 11 ++ kalau tak salah , 1 botol dah bagi dekat mama i


#Wishlist Granier miclellar oil-infused cleansing water first time nak cuba,kawan i beritahu bagus untuk remove segala makeup yang waterproof


#Wishlist Eucerin dermotoclean clarifying toner


Aloe soothing mist


#Wishlist Make up remover cleansing lotion Bifesta



Moisturizer hada labo A.C.E


Yang nie dapat free gift Uv perfect (spf 50)


Banyak barang yang dah OOS dah , so beli yang mana ada je..Bila offer macam nie expired date jangan lah lupa pulak tengok..kadang-kadang kita beli sebab nak buat stock , better cari yang expired untuk tahun 2019 atau 2020.

You Might Also Like

14 ulasan

  1. hadalabo lotion memang best.. CT pakai yang warna biru dan putih. tukar2 ekot mood hehe.. tapi berbaloi beli dengan harga sebab pakai sikit2 je so tahan lama =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu siti..memang tahan lama barang dia sebab kita pakai tak banyak,calit sikit2 je..

      Padam
  2. wah bestkann :D saya pun p guardian barang makeup semua sale 50% mau jadi gila tengokkk hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha sama lah..tapi pergi banyak dah OOS jugak

      Padam
  3. bestnyaaa...pasni nak pi guardian la pulak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe ada pergi tak ?? ramai orang kalau hari cuti macam nie

      Padam
  4. baru je pergi tadi. diskaun kaw kaw brg kosmetik. tapi ramai ya ampun org. x boleh nak memilih

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahu tak apa , semalam pergi pun banyak giler orang duk pilih..barang pun banyak OOS , last2 pergi watson sebab watson pun buat 50% untuk cosmetic

      Padam
  5. kita pun guna facial cotton tu best dan tebal.. ehh ada promo ehh nak kena terjah nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah hari tu ada promo , elok pilih facial cotton yang tebal tak adalah nanti bila letak toner cotton tu pecah/hancur

      Padam
  6. Wah banyak jugak shopping.akak shopoing online je

    BalasPadam
    Balasan
    1. kebetulan keluar tu serbu pergi guardian

      Padam
  7. hada labo tu mek pakai.
    sales kali ni mek tak sempat grab ap ap pun. hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. banyak hada labo yang OOS .. mungkin sebab murah so ramai ambik kesempatan beli banyak buat stock

      Padam