Random : Update !!

Ahad, November 13, 2016


hai semua selamat pagi and welcome to my blog for new followers.Dekat sini sis nak update sikit ya tentang blog sis nie ,mana-mana yang dah follow sis thanks sangat-sangat dan sis akan follow korang balik,kalau ada sis yang tak follow please please beritahu okey sebab kadang-kadang sis terlepas pandang yang mana follow sis.

Dalam blog nie sis memang tak ada story nak di publishkan mungkin ada satu sis ada buat entry,bukan sebab tak ada idea nak tulis apa ,nak share apa ,nak cerita apa .. banyak sangat uolss sis nak tulis n share tapi tapi tapi mungkin dalam minggu nie sis hanya akan join mana-mana segmen atau giveaway dulu untuk mencari kawan -kawan baru and BW dekat blog - blog orang lain.Dan dalam masa yang sama sis baru pindah rumah jadi macam susah sikit nak berblog nie,barang banyak okey nak kemas susun bagai hahaha.....


So mana-mana korang yang  follow sis and tengok blog penuh segmen dengan giveaway jangan terkejut tau ,InsyAAllah next week sis cuba publish story sis okey..Oklah dah panjang berjela sis duk mengomel dalam nie harap awak-awak semua faham lah ya apa sis cuba sampaikan huhu..okey bye....Love korang...


You Might Also Like

2 ulasan

  1. GA dan segmen ni la slaah satu tmpat kita cr kawan kat blog..hihihi

    BalasPadam
  2. Slamat tengah hari pada sis.. semoga ikatan ukhuwah nie akan berpanjangan walau tak penah bersua.. =)

    BalasPadam