Beauty Cart : Watson

Khamis, Disember 15, 2016


Hola lama tak bersiaran sebenarnya lama tak update dalam blog nie,walaupun begitu (ecehhh ayat) I masih melawat blog-blog friends yang lain,jadi silent reader..

Cerita ni dari Rabu lepas lagi baru sekarang terhengeh-hengeh nak buat entry dan baru semalam selongkar plastik barang yang di beli minggu lepas hahahahahaha , hari tu lepas office hour I teman kawan I pergi mall sebab dia ada barang hendak di beli , alang-alang pergi mall singgah lah masuk Watson , hajat nak beli makeup remover dengan cotton pads sebab dah nak habis and the same time usha satu barang ni , cari punya cari akhirnya jumpa lah juga berkat kesabaran.. ea la mana tak nya kalau you all pergi Watson sometime barang dia merata kena cari dari atas ke bawah huhuhu..


Barang yang I cari tu adalah  Naruko Tea Tree Purifying Clay Mask & Cleanser In 1, sebenarnya I dah dengar pasal product naruko nie dah lama dalam 2-3 years ago tapi tak pernah beli atau nak try guna pun sebab time tu jerawat tengah berebut-rebut naik dekat muka nie


Kebetulan salah satu friends dalam facebook ada up photo Naruko Tea Tree dia dah try dan dia kata bagus dan sesuai dengan combination oil skin , I pun ada baca beberapa reviews dari blogger yang buat review tentang Naruko Tea Tree mostly bagi positif feedback,so I nak try lah guna tapi bagi masa dalam 2-3 minggu baru buat reviews okey ke tak okey dengan skin I .
You all boleh beli dekat Watson rm 29 atau guardian tapi I tak sure price berapa , dekat Hermo.my ada jual harga rm 29 tapi belum masuk gst lagi.Okey lah tu sahaja untuk hari ni..bye
 


You Might Also Like

1 ulasan

  1. mula baca naruto
    dalam hati biar betul ! baca balik NARUKO rupa ny hahahah

    BalasPadam