Random : Breakfast

Khamis, Disember 01, 2016

Hai semua Good Morning ,hujan-hujan macam nie memang sedap sangat kalau makan benda-benda yang panas ,memandangkan sekarang dah masuk musim hujan harap friends semua berhati-hati dekat jalan raya ,jangan bawa laju-laju biar lambat asal selamat..betul tak…


Pagi nie breakfast roti canai dengan tea  tarik J suka sangat makan roti canai dekat kedai mamak nie dia punya kuah kacang dal memang sedap , susah tau nak dapat rasa kacang dal yang sedap dan kena pula dengan tekak nie.Ha Korang breakfast apa pagi nie share lah….



You Might Also Like

1 ulasan