Beli Makanan Dekat Pasar Malam

Ahad, Mac 19, 2017

Hai semua welcome back to my blog, nak story mory pendek je sebab macam blog nie dah bersarang sikit..dah lama tak pergi pasar malam dalam setahun adalah beberapa kali pergi,di sebabkan nak makan laksa penang kena pergi terjah jugak lah kat pasar malam tu,okey nie apa yang I beli dekat pasar malam tak banyak pun sebab makan berdua je so jangan membazir.


Tak ada dalam gambar bawang dengan cili kering,Semua gambar nie ambil masa dekat rumah, I memang tak berapa suka nak ambil gambar time orang tengah ramai-ramai nak beli tu..mana nak pegang makanan yang dah di beli mana nak tangkap gambar kan..tak pasal-pasal kena setepek dengan nenek I tu huh (sebab pergi dengan dia sekali)


Coconut shake kalau pergi pasar malam tak sah kalau tak beli RM 2 je , ayam tu tak ingat nama apa RM 1 



Yang bentuk kecil-kecil tu warna coklat tu kuih benderam RM 1 (10 biji ) tapi lebih dari 10 biji tuan kedai tu bagi , keropok sagu orang panggil RM 2 dapatlah 10 batang keropok tu , last sekali main menu laksa penang zul memang sedap berbanding kat tempat lain.

Kalau pergi pasar malam memang macam-macam makanan ada,ada murah ada mahal..kalau bawa RM 50 pun boleh habis , jadi beli apa nak di beli je jangan membazir-bazir...dengan ekonomi gawat sekarang hahaha tibewww kannn , korang makan apa malam nie 

You Might Also Like

4 ulasan

  1. Betul tu sis, sekarang cepat je duit habis berbelanja kat pasar malam pun... ekonomi teruk kan...

    btw murah coconut shake tuu...

    BalasPadam
  2. ju pun suka pegi pasar malam, suka tgk gelagat penjual dan pbeli smbil2 mcari juadah utk mkn sdiir =)

    BalasPadam
  3. laksa tu paling best tgk.. menyelerakan.. hahaha

    BalasPadam