Bila Tekak Nak Makan Aiskrim

Selasa, April 18, 2017

Hai semua , sihat ke ? lama tak bersiaran asyik menyepi je blog nie kan , maaf lah ya agak susah nak cari masa nak berblog , lama jugak tak jalan-jalan dekat blog frezz yang lain tapi sis cuba na curi-curi masa yang ada J

Tak tahu lah sejak dua menjak nie tekak nie asyik nak makan aiskrim je , beli dekat 7e tapi macam tak cukup je kalau beli satu..mesti nak lagi tau..saka kot tiba-tiba nak makan aiskrim .

Untuk memenuhi kehendak tekak nie pergi nirwana kita tibai 3 kotak sekaligus beli , rambang mata jugak nak memilihnya sebab semuanya sedap-sedap belaka tengok , pilih punya pilih akhirnya 3 jenis aiskrim nie lah yang jadi beli.



  • ·         Potong red bean
  • ·         Tropicana perisa limau & vanilla
  • ·         Magnum mini classic almond

Korang suka aiskrim apa??

You Might Also Like

22 ulasan

  1. lebih kurang la..kalau mood nak makan ice cream tu datang, beria cari ice cream... suka sgt ice cream choc..but kat sini, ice cream durian dia best!! layyyannnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu mummy , sy pun bukan lah hantu aiskrim..tapi bila time rasa nak makan tu kena lah beli..nanti kempunan pulak

      Padam
  2. panas2 ni mmg carik aiskrim.. dpt mkn aiskrim lega tekak... semua jenis sedap tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang dah musim-musim panas skrg nie , cari yang sejuk-sejuk jelah

      Padam
  3. uish sampai 3 hehehe sha suka aiskrim milo yang seringgit limapuluh sen tu hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab beli satu-satu x cukup hehehee.. beli jelah 3 kotak terus.. nak mkn ambik jelah peti ais

      Padam
  4. kalau tengahari makan memang best selepas makan tengahari lah.Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah boleh jadi pencuci mulut betul x .. insyallah sy akan join

      Padam
  5. Kite paling suke tropicana tu :)

    BalasPadam
  6. Sedapnya. Lama tul x makan aiskrim

    BalasPadam
    Balasan
    1. nie sebab teringin tu beli.. biasa beli satu dekat 7e x cukup hahaa

      Padam
  7. uiii.. sedapnya eskrim....

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #29. Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/04/senarai-url-blog-29.html . Pemenang akan diumumkan pada 19/4/2017. (^_^)

    - Mia Liana

    BalasPadam
  8. sedapnyaaaaa... saya suka red bean! magnum tu pun sodap jugak!heeeee..
    Ketahui Tahap Kesihatan Melalui Najis

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya sedap kalau aiskrim potong saya memang suka yang red bean

      Padam
  9. Ya Allah sedapnya magnum tu! hehehe kongsi la please :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahha dah habis dah magnum lah yang cepat habis sekali

      Padam
  10. sedapnyaa.. terliur plak tgok magnum almond tu.
    btw nice blog :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. go go cepat pergi beli , terima kasih ala woo

      Padam
  11. Selalu beli aiskrim dalam bekas, banyak 😁 Aiskrim raja kacang, legend 😍🍦

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh ya ke , next time kena try nie

      Padam