Kula Cakes

Selasa, Ogos 15, 2017

Bila datang gedik nak makan kek , kenalah cari dan beli kalau tak memang boleh bawa ke mimpi-mimpi.i jenis tak suka kek yang banyak cream mudah rasa muak , kalau terlampau banyak cream makan pun tak banyak , biasanya bebudak je suka.

Tempat biasa beli atau makan memang akan beli dekat kula cakes , kek dia memang the best walaupun harga dia mahal tapi puas hati dengan rasa dia.orang kata berbaloi kalau beli kena dengan harganya.




Kebiasanya 2 jenis kek je I selalu beli mango cheesecake dengan choco moist dah jadi peberet dah nie , tapi hari tu try new kek peanut..maaf ya tak ingat pulak nama kek tu apa sebenarnya peanut cheese ke peanut choco hahahaha maafkan hamba tapi sedap kek tu serius.Boleh scroll pic dekat bawah yep



kek peanut tapi betul tak ingat muhahaha

choco moist

mango cheesecake

Total semua RM 25.30 kot kalau tak salah,I syorkan sangat mana-mana suka makan kek.. lepas tu nak sedap dan berbaloi boleh datang dekat kula cakes nie..nescaya korang mesti datang lagi..Btw hari isnin kula cakes tutup,jangan kata I tak beritahu pulak hehehe..

You Might Also Like

4 ulasan

  1. Wah kena try nie. Cantiknya tempat boleh buat modal instagram hakhak

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya tempat dia cantik..siapa suka selfie boleh ambik gambar banyak-banyak

      Padam
  2. Kat Kuantan kan.... Kat KL ada satu cafe, vendor kula kek..nak try nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. mama darwiish haah nie dekat kuantan , tapi rasanya dekat kl ada jugak

      Padam