Nasi Lemak Kedai Mamak Jaya

Sabtu, Ogos 12, 2017



Nasi lemak dengan I berpisah tiada , my favorite food always dalam seminggu mesti 2 kali makan , paling-paling tak pun seminggu sekali , tak dapat makan nasi lemak tak lengkap lah seminggu tu..ha sampai macam tu sekali kan hahaha..

Walaupun orang kata eee kolesterol tinggilah ….eee mengemukkanlah , eee sana ..eee sini kan . pada pandangan I nasi lemak tak ada kolesterol walaupun mengunakan santan , tinggi dalam kandungan lemak tetapi tinggi lemak bukan bermakna ia tinggi kolesterol tapi tak bermaksud korang kena balun berbungkus-bungkus , berhentilah makan sebelum kenyang , nanti bila dah terlampau kenyang mulalah malas nak buat kerja yang paling teruk bila mata minta tidur.

nasi lemak mamak
Nie nasi lemak kedai mamat jaya (tak sure lah betul ke tak nama kedai nie ) depan dengan stadium, jarang kalau pergi makan kedai mamak nasi lemak dia sedap , I pun cerewet kalau bab makan nie. Tapi nasik lemak nie kena dengan tekak , kalau pergi sana mesti order nasi lemak.I tengok customer pun ramai order nasi lemak selain tu roti canai , mee / maggi goreng pun ada jugak biasa makanan macam nie tak asing lagi lebih-lebih lagi kedai mamak kan, antara sedap dengan tak jelah.Okey lah jumpa next entry Bye cayang semua.


You Might Also Like

1 ulasan

  1. Mama pun suka nasi lemak. Kt mana kesiannya tu

    BalasPadam