Spicy Korean Burger Dan Ayam Goreng Mcd

16:33

Al kisah semalam tak tahu nak makan apa dan masak apa , buka peti ais tengok bahan basah pun boleh jadi blurr fikir resepi , siapa macam nie ,angkat tangan…

Mungkin husband I tengok wife dia termenung di sudut peti ais tu kan terus dia cakap jom lah kita pergi makan mcd kita pun dah lama tak makan mcd..kalau di fikir-fikirkan memang dah agak lama tak makan mcd , padahal mcd tu dengan rumah je tak sampai 5 minit je uolss tapi tulah tak terasa pun nak pergi dan memang tak ada rasa nak makan mcd.

Sampai-sampai tu orang boleh tahan ramai yang Q , berkat kesabaran kami husband and wife tiba lah giliran kami buat order , I dengan husband decide nak ambil ayam goreng dengan burger Korean jadi boleh share-share kan lepas tu tambah aiskrim , you all tengok lah picture dekat bawah nie , tapi quality picture low sikit pasal hp cap rama-rama kan bukan apple.





Tengok dari segi ayam tu memang rangup tapi bila rasa macam biasa-biasa je ayam tu , tu I punya opinion lah sebab tekak masing-masing tak sama jangan kecam ok ..tapi kalau French fries tu memang I bagi thumbs up lah sebab memang tak di nafikan French fries dia paling sedap,I kalau datang mcd pun sebab French fries dia je.


Roti warna hitam


Spicy Korean Burger yang latest punya promo kan , sampai dalam FB ada gambar orang bertukar colour bila makan burger nie hahahaha tu lawak … I tak tahu lah siapa suka pedas maybe dia orang suka bagi orang tak suka pedas nie memang nak keluar air mata lah bila makan..macam I sendiri tak berapa makan pedas jadi makan sambil bersulam air haaaa ko rasa .. walaupun pedas I still makan jugak sebab apa??sebab makin you all makan makin ketagih dengan sos dia memang superrr..criss cut chips rangup dan sedap..air frozenfanta pun best..dengan kata lain burger nie BEST …


lepas berperang dengan pedas tadi , sejukkan dengan aiskrim mcflurry memang best sampai tak cukup.

Ada yang try ke burger baru nie , ce komen sikit ..kita share-share lah mana tahu yang baca nanti berkobar-kobar nak pergi try kan..

You Might Also Like

4 comments

  1. Tak try pun lagi berger tu.. Jauh sangat McD nye.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak pe lah nanti ada lalu dekat mcd boleh try

      Delete
  2. belum cuba lagi. ritu rasa kfc double down kan dia masin yakmat maybe sebab cheese kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh kfc yang baru tu pun belum try lagi..nanti next time baru try

      Delete