Lunch : Burger Syok Mcd Yang Terlebih Syok

Selasa, Oktober 10, 2017

Lunch hari nie bertukar sikit biasa makan nasi atau mee tapi hari nie i dengan officemate decided nak makan Fast Food iaitu MCD yay!! mari kumpul lemak-lemak yang ada dalam badan hakhakhak ~







Pada i burger rasa pedas-pedas manja tapi tak lah sepedas Spicy Korean Burger ,Burger tu bagi i lah dah pedas sebab i bukan jenis makan pedas sangat , tapi pada yang suka pedas mungkin pada you all biasa-biasa je.

You all pulak Lunch apa hari nie ?

You Might Also Like

1 ulasan

  1. BEtul2 syok ni hehe tak penah try lagi...tp betul tak org ckp ada rasa mcm tomyam skit?

    BalasPadam