Beauty Cart : Sheet Mask Dari Sasa

Selasa, November 21, 2017


Hye semua apa kabare ? tiba keluar ayat jawo gitu kan..Hari minggu hari tu masuk Mall sebab ada nak jumpa member dekat situ , habis je bercakap..makan semua kita orang pun plan nak pusing-pusing dalam mall tu , sebenarnya i lama dah tau, tak masuk mall ECM ...padahal mall dengan office dekat yang amat cuma tak ada kepentingan nak masuk kat situ.


Kebetulan lalu dekat SASA dekat bahagian tepi kedai tu memang tempat display mask entah macam mana mask tu macam ada satu kuasa memanggil-manggil untuk dekatinya cewahhh hahaha.Beli 10 pcs mask RM 20 kira satu mask jatuh RM 2 lah satu , mana nak dapat kan harga serendah macam tu , tapi tak banyak sangatlah choice ,brand pun ada yang pernah dengar ada yang tak pernah , semua made in korean, kalau i memang suka mask dari korean sebab serasi dengan kulit.














Maaf lah ya kualiti gambar tak berapa cantik guna HP J7 je.. Beli mask nie buat standby bila time malas nak guna mask jenis bancuh tu ,sebab i lagi suka pakai yang bancuh tu berbanding sheet mask tapi kalau memang datang mood teramat malas i akan guna sheet mask jugak.


Jumpa next entry ya kawan-kawan bye.

You Might Also Like

4 ulasan

  1. Tak pernah lagi masuk sasa sebab ingt barang2 mahal je kat situ.. Maybe lepas ni boleh la masuk for the masks.. hehe

    BalasPadam
  2. Salam singgah sini lagi :)

    btw jom join GA saya

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    BalasPadam
  3. ehhh..murah ingatkan barang sasa mahal2...

    BalasPadam