Lewat Lunch Hari

Selasa, Februari 20, 2018

Hai semua , hari nie i lewat sikit lunch sebab settlekan kerja yang tak pernah selesai tu..
Nak makan nasi dah tak ada mood pasal letih kehulu ke hilir selera nak makan pun dah lari...so kita lunch simple-simple udah lah ya..




I lunch dekat pokok ceri je ..jangan pelik okey pasal nama tempat tu memang orang panggil pokok ceri..i order sup ayam + roti dengan cendol kena lah dengan cuaca yang panas nie.. 



You Might Also Like

6 ulasan

  1. Slurppp, sedap hirup cendol musim panas macam ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. panas-panas nie memang sedap perkena cendol

      Padam
  2. Ini pun da cukup sedap. Tambah selera lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..sebab dah tak tahu nak makan apa hehe

      Padam
  3. lama tak makan sup ayam mcm ni.. selalu makan kat jalan doraisamy.. sebab rasa jauh dah lama tak pergi.. hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. style mamak sup nie , tapi kena lah dengan roti bila makan

      Padam