Lunch 1.3.2018

Khamis, Mac 01, 2018



Haii korang,dah lama tak kongsi lunch bekal menoreh i nie, bukan apa kadang-kadang tu dah siap makan baru teringat nak ambil gambar..lepas tu hp i macam quality dah kurang dan meminta untuk di ganti yang baru muehehehe.

Menu lebih kurang janji perut kenyang adoii macam pantun tak berkerat pulak kan..
nampak banyak dalam tu kan tapi sebenarnya tak pun bekas tu kecik je bila di masukakn nasi lauk semua tu nampak banyak.

Nasi (guna brown rice) + chicken wing grill (tu je yang ada,ahad nie baru pergi pasar tani) + sayur kubis dengn karot + ikan bilis di goreng dengan lada kering(lauk malam semalam). Ahamdulillah kenyang.

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Sama la kita pun bawa bekal g keje... :)

    BalasPadam
  2. comelnyaaaa bawak bekal pergi kerja =D

    BalasPadam