Lunch 2.3.2018

Sabtu, Mac 03, 2018


Semalam tak sempat nak up entry nie di sebab kan memenuhi kerjaan yang sangat banyak tu...
Mee kari nie special sikit sebab di masak oleh mama i sendiri , pergi lah makan dekat mana sekali pun,, best macam mana sekali pun..mahal mana sekali pun..air tangan ibu tak ada tandinganya betul tak..LOVE YOU MAMA MUAHHH CIKIT.

You Might Also Like

1 ulasan

  1. air tangan mak memang paling terbaik di dooonia. even telur goreng saja pun.. hihi..

    BalasPadam